Autobedrijf Kole

Autobedrijf Kole is een familiebedrijf, al sinds 1976 gevestigd in Kruiningen. In dat jaar werd de, reeds bestaande, garage met tankstation door Adri Kole overgenomen van de vorige eigenaar. In 1988 werd Ferdinand vennoot in het bedrijf.

De zaak groeide en in 1997 werd besloten te verbouwen en uit te breiden waar mogelijk. Er kwam een compleet nieuw tankstation en de showroom en werkplaats werden naar de maatstaven van deze tijd verbouwd.

In 2019 hebben wij ons aangesloten bij Autocrew en is het dealerschap van Microcar en Ligier gestart.

In onze werkplaats kunt u terecht voor reparatie en onderhoud van alle merken auto’s. Tevens hebben wij een showroom waar wij gebruikte auto’s verkopen, kijkt u hiervoor ook naar de occasions op deze website. Buiten ons aanbod om, helpen wij u ook graag zoeken naar een passende auto.

Wij hopen u binnenkort in onze werkplaats of showroom te mogen begroeten!

Ligier brommobiel

Bij Autobedrijf Kole leasen wij brommobielen van Ligier. De Ligier Group is al 33 jaar de officiële importeur van Ligier brommobielen. Autobedrijf Kole in Kruiningen biedt verschillende modellen, zodat je alles kunt vinden wat je zoekt. Voor iedereen vanaf 16 jaar bieden wij een oplossing. Ligier biedt jou vele voordelen. Je kunt namelijk onbezorgd een nieuwe brommobiel rijden voor een vast bedrag per maand, waarbij de kosten zoals afschrijving, rente en onderhoud al zijn inbegrepen. Daarnaast ben je ook direct all-risk verzekerd. Jij wilt toch ook niet voor verassingen staan? Wij ook niet! Daarom kies je voor Autobedrijf Kole in Kruiningen.

Meer over Ligier

Autobedrijf Kole biedt veel mogelijkheden wat betreft de brommobielen. Deze zijn namelijk ook al geschikt voor 16 tot 18-jarigen, mits je in het bezit bent van een bromfietsrijbewijs. Deze brommobiel kan ook dienen als tweede autootje en is ook nog eens ideaal voor senioren. Al met al: de Ligier brommobielen zijn geschikt voor praktisch iedereen en nu ook verkrijgbaar in Kruiningen.

Contactgegevens van Autobedrijf Kole

Kijk eens rond op onze website. Als je vragen hebt kun je altijd even contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vind je op onze contactpagina. We ontvangen je ook graag aan de Burgemeester Elenbaasstraat 18 in Kruiningen om eens kennis te maken en jouw wensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Bezoekadres

Burgemeester
Elenbaasstraat 18
4416 AP Kruiningen

0113 381 387
n.saman@autokole.nl